PUISI SINGKATAN BAHASA JAWA NUWUN SEWU




Cinta= Critane ati lan mata.
Sayang= sampean slalu terbayang.
Kangen= kasian kulo ngenteni.
Rindu= Rintihan kalbu ora iso ngadu.
Wanita= wadah nitip ati lan Cinta.
Janji= jenengku jarene sa’biji.
Kasih= kelakuane welas lan asih.
Benci= ben penak hatimu tak kunci.
Lamar= liat kantong wiss ndue mahar.
Menantu= mesti nanem doa lan restu.
Kawin= karo koe wani kasih cincin.
Nikah= nemeni kulo cari barokah.

Maturnuwun= Terima Kasih
Sekian = Rampung
Wasalamualaikum warohmatullohi wa barokatuh

Ditulis Oleh : Goresan Hati Hari: 10.03 Kategori:

0 komentar: